You are logged in as an admin user. This page is cached for performance until Tue, 28 Jun 2022 13:19:25 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Sofiath TCHEOU

MEDICINALS PLANT HOUSE

Sessions in which Sofiath TCHEOU attends

Monday 14 June, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:00
9:00
Opening conference
1 hour 30 minutes, 9:00 EDT - 10:30 EDT

Activités participatives

Terrence Fernando (Speaker)

Marie-Christine Therrien (Speaker)

Jon Coaffee (Speaker)

11:00
11:00

Communications libres

Vanessa Howard, Calian (Speaker)

Tuesday 15 June, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
8:30
8:30
REZILIO - Exhibitor
8 hours 30 minutes, 8:30 EDT - 17:00 EDT
  Part of: Exhibitor room

Salon des exposants

Ignasi Fontanals, REZILIO TECHNOLOGIE (Speaker)

StraTJ - Exposant
8 hours 30 minutes, 8:30 EDT - 17:00 EDT
  Part of: Exhibitor room

Salon des exposants

Josée Boudreault, StraTJ (Speaker)

Stéphane Huriet, StraTJ (Speaker)

Exhibitor room
9 hours, 8:30 EDT - 17:30 EDT
9:00
9:00
Conference
1 hour, 9:00 EDT - 10:00 EDT

Communications libres

Pascale Biron, Université Concordia (Speaker)

Wednesday 16 June, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
8:15
8:15
Premier Continuum inc - Parasolution - Exhibitor
8 hours 30 minutes, 8:15 EDT - 16:45 EDT
  Part of: Exhibitor room

Salon des exposants

Marie-Hélène Boudreau-Picard, Premier Continuum (Speaker)

Marion Escriu, Premier Continuum Inc (Speaker)

Eddy Gaĺlagher, Premier Continuum Inc (Speaker)

Catherine Marcotte, Premier Continuum Inc (Speaker)

Isabelle Primeau, Premier Continuum (Speaker)

Thursday 17 June, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
13:00
13:00

Activités participatives

Ignasi Fontanals, REZILIO TECHNOLOGIE (Speaker)

Youssef Diab, UGE / EIVP (Speaker)

Aurélie Legaz, PRUDENT CONSULTING GROUP (Speaker)

Miquel Rodríguez, Barcelona City Council (Speaker)

Donald Fortin, Service de sécurité incendie de l'agglomération de Longueuil (Speaker)

Sarah Garcia (Speaker)

Christian Sommade, RESILIENCE FRANCE (HCFRN) (Speaker)

Friday 18 June, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
10:30
10:30
Closing conference
1 hour 30 minutes, 10:30 EDT - 12:00 EDT

Michel C. Doré, Universite du Quebec à Montreal (Speaker)

Share this