Steven Baur

Dalhousie University
Participates in 2 items

Sessions in which Steven Baur participates

Friday 24 May, 2019

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
4:00 PM
4:00 PM

Université du Québec à Montréal (UQAM) - DS-1540

Steven Baur, Dalhousie University (Moderator)

Sunday 26 May, 2019

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM

Université du Québec à Montréal (UQAM) - DS-R520

Steven Baur, Dalhousie University (Moderator)

Sessions in which Steven Baur attends

Friday 24 May, 2019

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM

Université du Québec à Montréal (UQAM) - DS-R510

Jeff Packman, University of Toronto (Participant)

Jonathan Dueck, Canadian Mennonite University (Moderator)

10:00 AM
10:00 AM
Coffee break
30 minutes, 10:00 AM - 10:30 AM
10:30 AM
10:30 AM
Panel 1 - Cities and Scenes
2 hours, 10:30 AM - 12:30 PM

Université du Québec à Montréal (UQAM) - DS-1520

brian fauteux, University of Alberta (Moderator)

12:30 PM
12:30 PM
Lunch
1 hour, 12:30 PM - 1:30 PM
1:30 PM
1:30 PM

Université du Québec à Montréal (UQAM) - DS-1520

Mary Fogarty Woehrel, York University (Moderator)

3:30 PM
3:30 PM
Coffee break
30 minutes, 3:30 PM - 4:00 PM
6:00 PM
6:00 PM
Opening reception
4 hours, 6:00 PM - 10:00 PM

Gingko Café & Bar - -

8:00 PM
8:00 PM
Open mic/jam session with Labo-Trad
2 hours, 8:00 PM - 10:00 PM

La Petite Marche - Labo-Trad

Saturday 25 May, 2019

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM

Université du Québec à Montréal (UQAM) - DS-R510

Sophie Stévance, Université Laval (Participant)

Line Grenier, Université de Montréal (Moderator)

Martin Lussier, UQAM (Moderator)

10:00 AM
10:00 AM
Coffee break
30 minutes, 10:00 AM - 10:30 AM
10:30 AM
10:30 AM
Panel 4 - Issues in Research-Creation
2 hours, 10:30 AM - 12:30 PM

Université du Québec à Montréal (UQAM) - DS-R520

Sophie Stévance, Université Laval (Moderator)

12:30 PM
12:30 PM
IASPM - AGM
1 hour, 12:30 PM - 1:30 PM

Université du Québec à Montréal (UQAM) - DS-R510

1:30 PM
1:30 PM
Panel 5 - Heavy Metal Studies
2 hours, 1:30 PM - 3:30 PM

Université du Québec à Montréal (UQAM) - DS-1520

3:30 PM
3:30 PM
Coffee break
30 minutes, 3:30 PM - 4:00 PM
4:00 PM
4:00 PM

Université du Québec à Montréal (UQAM) - DS-1545

Brittany Greening, Dalhousie University (Moderator)

6:00 PM
6:00 PM
Guided tour "Montréal in jazz"
2 hours, 6:00 PM - 8:00 PM
8:00 PM
8:00 PM

Yer'Mad Bistro Bar - Yer'Mad

Sunday 26 May, 2019

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
11:00 AM
11:00 AM
Coffee break
30 minutes, 11:00 AM - 11:30 AM
11:30 AM
11:30 AM
Panel 8 - Re-Evaluating Pasts & Futures
2 hours, 11:30 AM - 1:30 PM

Université du Québec à Montréal (UQAM) - DS-1545

Jada Watson, University of Ottawa (Moderator)

1:30 PM
1:30 PM
Closing remarks
1 hour, 1:30 PM - 2:30 PM

Université du Québec à Montréal (UQAM) - DS-R510