Filters

Theme
Room
Other Filters
*** You can download the PDF program here: https://drive.google.com/file/d/18Vnrr7h9_UqlHyzZX6yJy-sCZ7kUMdhT/view?usp=sharing ***

Saturday 25 May, 2019

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
8:30 AM
8:30 AM
Registration
8 hours, 8:30 AM - 4:30 PM

Université du Québec à Montréal (UQAM) - Lobby

9:00 AM
9:00 AM

Université du Québec à Montréal (UQAM) - DS-R510

Sophie Stévance, Université Laval (Participant)

Line Grenier, Université de Montréal (Moderator)

Martin Lussier, UQAM (Moderator)

10:00 AM
10:00 AM
Coffee break
30 minutes, 10:00 AM - 10:30 AM
10:30 AM
10:30 AM

Université du Québec à Montréal (UQAM) - DS-R510

Joseph J. Palackal, Christian Musicological Society of India (Participant)

Joseph J. Palackal, Christian Musicological Society of India (Moderator)

Université du Québec à Montréal (UQAM) - DS-1520

Meghan Forsyth, Memorial University of Newfoundland (Moderator)

Judith Klassen, Canadian Museum of History (Participant)

Meghan Forsyth, Memorial University of Newfoundland (Participant)

Heather Sparling, Cape Breton University (Participant)

Panel 4 - Popular Music & Pedagogy
2 hours, 10:30 AM - 12:30 PM

Université du Québec à Montréal (UQAM) - DS-1525

Christina Baade, McMaster University (Moderator)

Panel 4 - Issues in Research-Creation
2 hours, 10:30 AM - 12:30 PM

Université du Québec à Montréal (UQAM) - DS-R520

Sophie Stévance, Université Laval (Moderator)

Université du Québec à Montréal (UQAM) - DS-1540

melissa avdeeff, Coventry University (Moderator)

Université du Québec à Montréal (UQAM) - DS-1545

12:30 PM
12:30 PM
Lunch
1 hour, 12:30 PM - 1:30 PM
IASPM - AGM
1 hour, 12:30 PM - 1:30 PM

Université du Québec à Montréal (UQAM) - DS-R510

CSTM - AGM
1 hour, 12:30 PM - 1:30 PM

Université du Québec à Montréal (UQAM) - DS-R520

1:30 PM
1:30 PM

Université du Québec à Montréal (UQAM) - DS-1540

Beverley Diamond, Memorial University (Moderator)

Heidi Aklaseaq Senungetuk, University of Alaska (Participant)

Margaret Walker, Queen's University (Participant)

Louise Wrazen, York University (Participant)

Beverley Diamond, Memorial University (Participant)

Anna Hoefnagels, Carleton University (Participant)

Gillian Turnbull, CSTM (Participant)

Université du Québec à Montréal (UQAM) - DS-R520

Alyssa Woods, University of Guelph (Moderator)

Panel 5 - Heavy Metal Studies
2 hours, 1:30 PM - 3:30 PM

Université du Québec à Montréal (UQAM) - DS-1520

Université du Québec à Montréal (UQAM) - DS-1545

Université du Québec à Montréal (UQAM) - DS-R510

Laura Risk, Université de Montréal (Moderator)

3:30 PM
3:30 PM
Coffee break
30 minutes, 3:30 PM - 4:00 PM
4:00 PM
4:00 PM

Université du Québec à Montréal (UQAM) - DS-R520

Kip Pegley, Queen's University (Moderator)

Panel 6 - Approaching Vocals & Vocality
2 hours, 4:00 PM - 6:00 PM

Université du Québec à Montréal (UQAM) - DS-R510

Annie Randall, IASPM (Moderator)

Université du Québec à Montréal (UQAM) - DS-1545

Brittany Greening, Dalhousie University (Moderator)

Panel 6 - Punk, Gender and Identity
2 hours, 4:00 PM - 6:00 PM

Université du Québec à Montréal (UQAM) - DS-1540

Lori Burns, University of Ottawa (Moderator)

Panel 6 - Theory and Methodology
2 hours, 4:00 PM - 6:00 PM

Université du Québec à Montréal (UQAM) - DS-1525

Maisie Sum, Conrad Grebel/University of Waterloo (Moderator)

6:00 PM
6:00 PM
Guided tour "Montréal in jazz"
2 hours, 6:00 PM - 8:00 PM
8:00 PM
8:00 PM

Yer'Mad Bistro Bar - Yer'Mad

Schedule
You can add custom text at the top of the schedule page
Choose a preferred schedule view or leave it on auto to let Grenadine decide.
Check this box to display a view switcher (List, Tiles, Grid, Calendar) in the schedule. Otherwise, it will be hidden.
Allow users to "favorite" sessions (i.e. "add sessions to their list of favorites") to create their own personalized schedules.
This only applies to sessions that require a simple signup (i.e. sessions with limited capacity)
The "remaining capacity" only applies to sessions that require signing up or purchasing of a ticket to attend.
Will display child sessions right on the main schedule listing page. Otherwise, child sessions are only listed in a session's detail page.