Sunday June 5, 2016

7:00 AM
7:00 AM
 |  Signup required
Tour
Public event
Canal: Walking the Post-Industrial Lachine Canal 2 hours 7:00 AM  -  9:00 AM  |  UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) , DS Registration table (meeting point)
 |  Signup required
Tour
Public event
Through the alleys of Saint-Henri - guided by Pohanna Pyne Feinberg 2 hours 7:00 AM  -  9:00 AM  |  UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) , DS Registration table (meeting point)
 |  Signup required
Tour
Public event
Registration 2 hours 7:00 AM  -  9:00 AM  |  UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) , DS Main hall
Morning Coffee 2 hours 7:00 AM  -  9:00 AM  |  UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) , DS Ground Floor Hall
Pause
7:30 AM
 |  Signup required
Event
8:00 AM
8:00 AM
Exhibition
9:00 AM
9:00 AM
Regular session
Heritage Changes the Social OrderUrban HeritageArchitecture and UrbanismHeritage changes peopleActivist vs expertHeritage-makers
Regular session
Heritage Changes the Living EnvironmentIntangible HeritageMuseums
Sub Sessions
Regular session
Sub Sessions
Regular session
Heritage Changes the Local Societies
Sub Sessions
Regular session
Changes in Heritage (New Manifestations)Notions of HeritageArtsChanges in heritageNew manifestations of heritageNotions of heritage
Sub Sessions
Regular session
Changes in Heritage (New Manifestations)Notions of HeritageReligious HeritageArchitecture and UrbanismChanges in heritageNew manifestations of heritageNotions of heritage
Heritage and the Late Modern State II 3 hours 30 minutes 9:00 AM  -  12:30 PM  |  UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) , DS-R520
Regular session
Heritage Changes PoliticsHeritage in Conflicts
Sub Sessions
Regular session
Heritage Changes the Living EnvironmentUrban HeritageTourismActivists and ExpertsArchitecture and UrbanismHeritage changes the environmentHeritage values
Sub Sessions
Regular session
Heritage Changes the Local SocietiesHeritage changes the local societiesheritage and mobilityPost-colonial heritageGlobal vs local
Regular session
Heritage as an Agent of Change (Epistemologies, Ontologies, Teaching)Notions of HeritageHeritage Changes Itself (Geographical and Linguistic Processes of Transformation)
Sub Sessions
Regular session
Changes in Heritage (New Manifestations)Notions of HeritageTourismChanges in heritageNew manifestations of heritageNotions of heritage
Sub Sessions
Regular session
Heritage Changes the Local SocietiesCitizenshipTourism
Sub Sessions
Regular session
Heritage Changes the Living EnvironmentHeritage Changes PoliticsHeritage changes the environmentHeritage values
Sub Sessions
Regular session
Heritage as an Agent of Change (Epistemologies, Ontologies, Teaching)Arts
Sub Sessions
Fashioning Heritage 1 hour 30 minutes 9:00 AM  -  10:30 AM  |  UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) , DS-M240
Regular session
Changes in Heritage (New Manifestations)Notions of HeritageChanges in heritageNew manifestations of heritageNotions of heritage
Regular session
Heritage Changes PlaceCo-Construction and Community Based HeritageMuseums
Session with simultaneous translation / Session avec traduction simultanée
Heritage Changes the PoliciesIntangible HeritageTourismSimultaneous translation - Traduction simultanée
Sub Sessions
Heritage Futures / Utopian Currents II 3 hours 30 minutes 9:00 AM  -  12:30 PM  |  UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) , DS-R515
Regular session
Changes in Heritage (New Manifestations)Notions of HeritageArchitecture and Urbanism
10:30 AM
10:30 AM
Break | Pause 30 minutes 10:30 AM  -  11:00 AM  |  UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) , DS Ground Floor Hall
Pause
11:00 AM
11:00 AM
Regular session
Heritage as an Agent of Change (Epistemologies, Ontologies, Teaching)Heritage Changes the Social OrderTourismHeritage as an agent of changeEpistemologiesOntologiesTeaching
12:30 PM
12:30 PM
Workshop
Workshop
Lunchboxes | Boîtes à lunch 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM  |  UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) , DS Ground Floor Hall
Repas
2:00 PM
2:00 PM
 |  Signup required
Keynote with simultaneous translation / Conférence avec traduction simultanée
Co-Construction and Community Based HeritageHeritage Changes the Social OrderCitizenshipPublic eventSimultaneous translation - Traduction simultanée
5:00 PM
5:00 PM
Talk
7:00 PM
7:00 PM
Film Series: De engel van Doel 2 hours 7:00 PM  -  9:00 PM  |  Concordia, LB Building , LB 125
 |  Signup required
Public event