Filters

Theme
Tag
Format
Room
Other Filters

Friday 13 December, 2019

Time Zone: (GMT+10:00) Canberra
5:00 PM
5:00 PM

The Australian National University - Common area, 2nd floor

Cocktail

Saturday 14 December, 2019

Time Zone: (GMT+10:00) Canberra
9:00 AM
9:00 AM
Welcome to country and conference introduction
30 minutes, 9:00 AM - 9:30 AM

The Australian National University - Room 3.02

Conférence

Jessica Mace, University of Toronto (Participant)

Yujie Zhu (Participant)

Lucie Morisset, Canada Research Chair in Urban Heritage (Participant)

9:30 AM
9:30 AM
Meanings and Conflicts of Heritage
2 hours 30 minutes, 9:30 AM - 12:00 PM

The Australian National University - Room 3.02

Regular session

Alexandra Dellios, Australian National University (Moderator)

10:30 AM
10:30 AM
Break
30 minutes, 10:30 AM - 11:00 AM

Pause

12:00 PM
12:00 PM
Lunch
1 hour, 12:00 PM - 1:00 PM

Repas

1:00 PM
1:00 PM
Meanings and Conflicts of Heritage II
2 hours, 1:00 PM - 3:00 PM

The Australian National University - Room 3.02

Regular session

Ian Rowen (Moderator)

2:30 PM
2:30 PM
Break
30 minutes, 2:30 PM - 3:00 PM

Pause

3:00 PM
3:00 PM
Epistemologies and Methodologies
2 hours, 3:00 PM - 5:00 PM

The Australian National University - Room 3.02

Regular session

Lucie Morisset, Canada Research Chair in Urban Heritage (Moderator)

6:00 PM
6:00 PM
Conference dinner
2 hours, 6:00 PM - 8:00 PM

Golden Drum - Golden Drum

Repas

Sunday 15 December, 2019

Time Zone: (GMT+10:00) Canberra
9:30 AM
9:30 AM
Decolonising heritage
2 hours 30 minutes, 9:30 AM - 12:00 PM

The Australian National University - Room 3.02

Regular session

Lucas Lixinski, UNSW Sydney (Moderator)

10:30 AM
10:30 AM
Break
30 minutes, 10:30 AM - 11:00 AM

Pause

12:00 PM
12:00 PM
Lunch
1 hour, 12:00 PM - 1:00 PM

Repas

1:00 PM
1:00 PM

The Australian National University - Room 3.02

Regular session

Laurajane Smith, Australian National University (Moderator)

2:30 PM
2:30 PM
Break
30 minutes, 2:30 PM - 3:00 PM

Pause

3:30 PM
3:30 PM
Closing Remarks and Discussion
30 minutes, 3:30 PM - 4:00 PM

The Australian National University - Room 3.02

Conférence

4:00 PM
4:00 PM
Visit: The National Museum of Australia
2 hours 30 minutes, 4:00 PM - 6:30 PM

Tour

Schedule
You can add custom text at the top of the schedule page
Choose a preferred schedule view or leave it on auto to let Grenadine decide.
Check this box to display a view switcher (List, Tiles, Grid, Calendar) in the schedule. Otherwise, it will be hidden.
Allow users to "favorite" sessions (i.e. "add sessions to their list of favorites") to create their own personalized schedules.
This only applies to sessions that require a simple signup (i.e. sessions with limited capacity)
The "remaining capacity" only applies to sessions that require signing up or purchasing of a ticket to attend.
Will display child sessions right on the main schedule listing page. Otherwise, child sessions are only listed in a session's detail page.