Filters

Theme
Tag
Format
Room
Other Filters

Sunday 28 August, 2022

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
7:45 AM
7:45 AM
10:30 AM
10:30 AM
1:00 PM
1:00 PM
5:00 PM
5:00 PM
  • Opening ceremony
  • Signup required
  • UQAM, Cœur des sciences - Agora Hydro-Québec
  • 5:00 PM - 7:00 PM  | 2 hours
  • Cocktail

Monday 29 August, 2022

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
9:30 AM
9:30 AM
10:00 AM
10:00 AM
10:30 AM
10:30 AM
  • Break
  • 10:30 AM - 11:00 AM  | 30 minutes
  • Pause
11:00 AM
11:00 AM
12:30 PM
12:30 PM
  • Lunch
  • 12:30 PM - 1:30 PM  | 1 hour
  • Repas
3:00 PM
3:00 PM
  • Break
  • 3:00 PM - 3:30 PM  | 30 minutes
  • Pause
5:00 PM
5:00 PM
5:30 PM
5:30 PM
Gérard Beaudet
Keynote speaker
Full Professor
7:30 PM
7:30 PM

Tuesday 30 August, 2022

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
9:00 AM
9:00 AM
10:30 AM
10:30 AM
  • Break
  • 10:30 AM - 11:00 AM  | 30 minutes
  • Pause
11:00 AM
11:00 AM
12:30 PM
12:30 PM
  • Lunch
  • 12:30 PM - 1:30 PM  | 1 hour
  • Repas
1:30 PM
1:30 PM
3:00 PM
3:00 PM
  • Break
  • 3:00 PM - 3:30 PM  | 30 minutes
  • Pause
5:30 PM
5:30 PM
7:30 PM
7:30 PM

Wednesday 31 August, 2022

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
7:00 AM
7:00 AM
René Binette
Presenter
Écomusée du fier monde
Directeur
8:00 AM
8:00 AM
9:00 AM
9:00 AM
10:30 AM
10:30 AM
  • Break
  • 10:30 AM - 11:00 AM  | 30 minutes
  • Pause
12:30 PM
12:30 PM
  • Lunch
  • 12:30 PM - 1:30 PM  | 1 hour
  • Repas
1:00 PM
1:00 PM
3:00 PM
3:00 PM
  • Break
  • 3:00 PM - 3:30 PM  | 30 minutes
  • Pause
3:15 PM
3:15 PM
5:30 PM
5:30 PM
Laurajane Smith
Speaker
Australian National Univ...
Professor and Head of th...
7:30 PM
7:30 PM

Thursday 1 September, 2022

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
7:00 AM
7:00 AM
Alain Gelly
Presenter
Parks Canada
Historian
Matthieu Paradis
Presenter
Agence Parcs Canada
Cultural Resource Manage...
8:00 AM
8:00 AM
10:30 AM
10:30 AM
  • Break
  • 10:30 AM - 11:00 AM  | 30 minutes
  • Pause
11:00 AM
11:00 AM
Daniel Trepal
Moderator
Michigan Technological U...
Senior Geospatial Resear...
Don Lafreniere
Moderator
Michigan Technological U...
Department Chair and Ass...
Sarah F Scarlett
Moderator
Michigan Technological U...
Associate Professor of H...
Timothy Scarlett
Moderator
Michigan Technological U...
Associate Professor
12:30 PM
12:30 PM
  • Lunch
  • 12:30 PM - 1:30 PM  | 1 hour
  • Repas
1:00 PM
1:00 PM
1:30 PM
1:30 PM
Stefan Berger
Speaker
3:00 PM
3:00 PM
  • Break
  • 3:00 PM - 3:30 PM  | 30 minutes
  • Pause
3:30 PM
3:30 PM
5:30 PM
5:30 PM

Friday 2 September, 2022

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
7:00 AM
7:00 AM
Steven High
Presenter
Centre for Oral History ...
9:00 AM
9:00 AM
10:30 AM
10:30 AM
  • Break
  • 10:30 AM - 11:00 AM  | 30 minutes
  • Pause
11:00 AM
11:00 AM
12:00 PM
12:00 PM
1:00 PM
1:00 PM
3:00 PM
3:00 PM
  • Break
  • 3:00 PM - 3:30 PM  | 30 minutes
  • Pause
3:30 PM
3:30 PM
Cathy Stanton
Speaker
Tufts University
Distinguished Senior Lec...
6:30 PM
6:30 PM
  • Closing dinner
  • Tickets required
  • Usine C - Hall
  • 6:30 PM - 9:30 PM  | 3 hours
  • Repas

Saturday 3 September, 2022

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
2:00 PM
2:00 PM
Gracia Dorel-Ferré
Keynote speaker
APIC
Doctor
Schedule
You can add custom text at the top of the schedule page
Choose a preferred schedule view or leave it on auto to let Grenadine decide.
Check this box to display a view switcher (List, Tiles, Grid, Calendar) in the schedule. Otherwise, it will be hidden.
Allow users to "favorite" sessions (i.e. "add sessions to their list of favorites") to create their own personalized schedules.
This only applies to sessions that require a simple signup (i.e. sessions with limited capacity)
The "remaining capacity" only applies to sessions that require signing up or purchasing of a ticket to attend.
Will display child sessions right on the main schedule listing page. Otherwise, child sessions are only listed in a session's detail page.