Eugenio Van Maanen

Education | Research | Consultancy
NHTV Breda University of Applied Sciences, The Netherlands
Participe à 42 sessions

Sessions auxquelles Eugenio Van Maanen participe

vendredi 3 juin, 2016

Fuseau horaire: EST/Eastern Time (US & Canada)
11:30
11:30
 |  Inscription req.
Roundtable with simultaneous translation / Table ronde avec traduction simultanée
Urban HeritageTourism
12:30
12:30
Registration 5 heures 12:30  -  17:30  |  UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) , DS Main hall
13:00
13:00
Pre-Conference Tour: Mile End, the Crossroads of Three Cultures 2 heures 30 minutes 13:00  -  15:30  |  UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) , DS Registration table (meeting point)
Tour
Tour/ExcursionPublic event
17:00
17:00
Opening Ceremony and Cocktail 2 heures 30 minutes 17:00  -  19:30  |  Concordia, Grey Nuns Motherhouse (GN) , Former Chapel
 |  Inscription req.
Cocktail
Festive Event
19:30
19:30
Research-Creation
Research-Creation Installation or PerformancePublic event

samedi 4 juin, 2016

Fuseau horaire: EST/Eastern Time (US & Canada)
8:00
8:00
Morning Coffee 2 heures 8:00  -  10:00  |  UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) , DS Ground Floor Hall
Pause
9:00
9:00
 |  Inscription req.
Keynote with simultaneous translation / Conférence avec traduction simultanée
Public eventSimultaneous translation - Traduction simultanée
10:30
10:30
Break | Pause 30 minutes 10:30  -  11:00  |  UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) , DS Ground Floor Hall
Pause
12:30
12:30
Lunchboxes | Boîtes à lunch 1 heure 12:30  -  13:30  |  UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) , DS Ground Floor Hall
Repas
13:30
13:30
History Museums, Heritage and Visitors 3 heures 30 minutes 13:30  -  17:00  |  UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) , DS-R525
Regular session
Changes in Heritage (New Manifestations)Notions of HeritageMuseums
Cultural Heritage and the Working Class 1 heure 30 minutes 13:30  -  15:00  |  UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) , DS-1540
Regular session
Heritage Changes the Local SocietiesHeritage changes the local societiesheritage and mobilityPost-colonial heritageGlobal vs local
15:00
15:00
Break | Pause 30 minutes 15:00  -  15:30  |  UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) , DS Ground Floor Hall
Pause
17:00
17:00
Smoked meat in questions 1 heure 17:00  -  18:00  |  Bistro le Sanguinet , Bistro, étage principal et terrasse
Cocktail
Festive Event
18:30
18:30
 |  Inscription req.
Keynote with simultaneous translation / Conférence avec traduction simultanée
Public eventSimultaneous translation - Traduction simultanée

dimanche 5 juin, 2016

Fuseau horaire: EST/Eastern Time (US & Canada)
7:00
7:00
Canal: Walking the Post-Industrial Lachine Canal 2 heures 7:00  -  9:00  |  UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) , DS Registration table (meeting point)
 |  Inscription req.
Tour
Public event
Morning Coffee 2 heures 7:00  -  9:00  |  UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) , DS Ground Floor Hall
Pause
9:00
9:00
10:30
10:30
Break | Pause 30 minutes 10:30  -  11:00  |  UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) , DS Ground Floor Hall
Pause
12:30
12:30
Lunchboxes | Boîtes à lunch 1 heure 12:30  -  13:30  |  UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) , DS Ground Floor Hall
Repas
14:00
14:00
 |  Inscription req.
Keynote with simultaneous translation / Conférence avec traduction simultanée
Co-Construction and Community Based HeritageHeritage Changes the Social OrderCitizenshipPublic eventSimultaneous translation - Traduction simultanée
19:00
19:00
Film Series: De engel van Doel 2 heures 19:00  -  21:00  |  Concordia, LB Building , LB 125
 |  Inscription req.
Public event

lundi 6 juin, 2016

Fuseau horaire: EST/Eastern Time (US & Canada)
9:00
9:00
Regular session
Heritage Changes PoliticsHeritage in ConflictsUrban HeritageArchitecture and UrbanismHeritage changes politicsPolitical uses of heritageUses of heritageHeritage and conflicts
10:30
10:30
Pause
13:30
13:30
Engaging Authenticity 1 heure 30 minutes 13:30  -  15:00  |  Concordia, John Molson School of Business Building (MB) , MB S1.115
Participant Austin Parsons |
Research-Creation
Changes in Heritage (New Manifestations)Notions of HeritagePublic eventChanges in heritageNew manifestations of heritageNotions of heritage
15:00
15:00
Pause
15:30
15:30
 |  Inscription req.
Keynote with simultaneous translation / Conférence avec traduction simultanée
Public eventSimultaneous translation - Traduction simultanée
18:00
18:00
 |  Inscription req.
Cocktail
Festive Event
19:00
19:00
 |  Inscription req.
Public event

mardi 7 juin, 2016

Fuseau horaire: EST/Eastern Time (US & Canada)
10:30
10:30
Pause
13:30
13:30
15:00
15:00
Pause