Michele Hardy

Curator; Coordinator--Museum and Heritage Studies
University of Calgary
Participe à 1 Session
Michele A. Hardy is a cultural anthropologist based at the University of Calgary in Calgary, Alberta, Canada. She is a curator with the university’s Nickle Galleries and teaches Museum and Heritage Studies. Since the early 1990’s, Hardy has conducted ethnographic research in Kutch, India, examining the changes to women’s history and embroidery. Her publications include: Embroidered Relations in Kutch: Women, Stitching and the Third Space (Proceedings of the Textile Society of America, 2013) and 2010 “The Embodied Embroiderer: Crafting Bodies in India’, Cahiers métiers d’art:::Craft Journal, Vol. 4, No. 1.

Sessions auxquelles Michele Hardy participe

dimanche 5 juin, 2016

Fuseau horaire: EST/Eastern Time (US & Canada)

Sessions auxquelles Michele Hardy assiste

vendredi 3 juin, 2016

Fuseau horaire: EST/Eastern Time (US & Canada)
13:00
13:00
Pre-Conference Tour: Old Montreal (2 groups) 2 heures 13:00  -  15:00  |  UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) , DS Registration table (meeting point)
Tour
Tour/ExcursionPublic event
17:00
17:00
Opening Ceremony and Cocktail 2 heures 30 minutes 17:00  -  19:30  |  Concordia, Grey Nuns Motherhouse (GN) , Former Chapel
 |  Inscription req.
Cocktail
Festive Event
19:30
19:30
Research-Creation
Research-Creation Installation or PerformancePublic event

samedi 4 juin, 2016

Fuseau horaire: EST/Eastern Time (US & Canada)
9:00
9:00
 |  Inscription req.
Keynote with simultaneous translation / Conférence avec traduction simultanée
Public eventSimultaneous translation - Traduction simultanée
10:30
10:30
Break | Pause 30 minutes 10:30  -  11:00  |  UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) , DS Ground Floor Hall
Pause
11:00
11:00
The Artistry of Heritage 6 heures 11:00  -  17:00  |  UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) , DS-M460
Regular session
Heritage as an Agent of Change (Epistemologies, Ontologies, Teaching)ArtsArchitecture and Urbanism
12:30
12:30
Lunchboxes | Boîtes à lunch 1 heure 12:30  -  13:30  |  UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) , DS Ground Floor Hall
Repas
18:30
18:30
 |  Inscription req.
Keynote with simultaneous translation / Conférence avec traduction simultanée
Public eventSimultaneous translation - Traduction simultanée

dimanche 5 juin, 2016

Fuseau horaire: EST/Eastern Time (US & Canada)
10:30
10:30
Break | Pause 30 minutes 10:30  -  11:00  |  UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) , DS Ground Floor Hall
Pause

lundi 6 juin, 2016

Fuseau horaire: EST/Eastern Time (US & Canada)
15:30
15:30
 |  Inscription req.
Keynote with simultaneous translation / Conférence avec traduction simultanée
Public eventSimultaneous translation - Traduction simultanée

mardi 7 juin, 2016

Fuseau horaire: EST/Eastern Time (US & Canada)