Thème:
Festive Event
Quoi:
Repas
Quand:
mardi 7 juin   07:00 PM à 11:00 PM (4 heures)
Où:
La Scena - La Scena (intérieur)
Discussion:
0
The closing dinner of the conference, called “Pawâ” according to a French-Canadian tradition borrowed from the Native American lexicon, will be an opportunity to discover, in the heart of the Old Port of Montreal, an original culinary creation by the caterer Agnus Dei, from the renowned Maison Cartier-Besson in Montreal, leader in its field for its boundless creativity and event expertise. The dinner, in the form of stations, will offer delegates an exploration of Quebecois culinary heritage, which connects “terroir cuisine” and creativity. The Montreal cultural scene and performing arts will also be well represented by the interactive musical show of “Au temps d’avant,” a traditional band, and the ambulatory entertainment of Paradox, the crazy juggler.
___
Le repas de clôture du congrès, appelé « Pawâ » d’après un d’après un mot canadien-français transposée d’un lexique d’origine amérindienne, sera l’occasion de découvrir, au cœur du Vieux-Port de Montréal, une création originale d’Agnus Dei traiteur, de la réputée Maison Cartier-Besson de Montréal et chef de file des traiteurs évènementiels au Québec. Le repas offert sous forme de stations proposera aux participants une exploration du patrimoine culinaire québécois qui allie terroir et créativité. La scène culturelle montréalaise et les arts du spectacle seront également bien représentés par une performance interactive du groupe de musique traditionnelle « Au temps d’avant » ainsi que par une animation déambulatoire du jongleur fou Paradoxe.

__
Paying event

Personnes inscrites