Dongdong Wang

Kanazawa University
Participates in 1 Session
Education Experience: 2006-2010 Bachelor Degree Major in Archaeology Peking University China 2010-2013 Master Degree  Major in Archaeology Peking University China 2013-2015 Master Degree Major in Cultural Resource Management Kanazawa University Japan 2015- Now Doctoral Degree Major in Cultural Resource Management Kanazawa University Japan Publications: 1.《商代口琀研究》(The Han Research in Shang Dynasty),《青年考古学家》(Young Archaeologists), 2012, the First Author. 2. Third National Cultural Relics Survey in China, taking Tongling(铜陵)as an example, Kanazawa Cultural Resources Studies, 2012, the First Author. 3. 《安徽铜陵县师姑墩遗址发掘简报》(The Brief Excavation Report of Shigudun Site in Tongling County, Anhui Province), 《考古》(Archaeology), the sixth, 2013, the Second Author.

Sessions in which Dongdong Wang participates

Monday 6 June, 2016

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)

Sessions in which Dongdong Wang attends

Friday 3 June, 2016

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
12:30
12:30
Research Development Seminar with Laurajane Smith and Gary Campbell: Heritage and Museum Studies, Sociology
3 hours, 12:30 - 15:30
Signup required

UQAM, pavillon du Faubourg (DC) - DC-2300

Workshop

Saturday 4 June, 2016

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:00
9:00
Keynote : What does heritage change? Le patrimoine, ça change quoi? (Lucie K. Morisset)
1 hour, 9:00 - 10:00
Signup required

UQAM, pavillon Judith-Jasmin (J) - Salle Alfred-Laliberté

Keynote with simultaneous translation / Conférence avec traduction simultanée

Lucie Morisset, Canada Research Chair in Urban Heritage (Moderator)

10:30
10:30
Break | Pause
30 minutes, 10:30 - 11:00

UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) - DS Ground Floor Hall

Pause

11:00
11:00

UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) - DS-1950

Regular session

Jeroen Rodenberg, Vrije Universiteit Amsterdam (Moderator)

Pieter Wagenaar, Vrije Universiteit Amsterdam (Moderator)

12:30
12:30
Lunchboxes | Boîtes à lunch
1 hour, 12:30 - 13:30

UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) - DS Ground Floor Hall

Repas

13:30
13:30
Cultural Heritage and the Working Class
1 hour 30 minutes, 13:30 - 15:00

UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) - DS-1540

Regular session

Laurajane Smith, Australian National University (Moderator)

Steven High, Centre for Oral History and Digital Storytelling (Moderator)

15:00
15:00
Break | Pause
30 minutes, 15:00 - 15:30

UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) - DS Ground Floor Hall

Pause

15:30
15:30

UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) - DS-R520

Regular session

Yujie Zhu (Moderator)

Sunday 5 June, 2016

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
7:00
7:00
Around the Université du Québec à Montréal: visit of Chinatown | Autour de l’Université du Québec à Montréal : visite du Quartier chinois
1 hour 45 minutes, 7:00 - 8:45
Signup required

UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) - DS Registration table (meeting point)

Tour

Morning Coffee
2 hours, 7:00 - 9:00

UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) - DS Ground Floor Hall

Pause

9:00
9:00

Paper

Bożena Gierek, Jagiellonian University, Kraków (Participant)

Heritage and the Late Modern State II
3 hours 30 minutes, 9:00 - 12:30

UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) - DS-R520

Regular session

Richard Hutchings, Vancouver Island University, Canada (Moderator)

Joshua Dent, University of Western Ontario, Department of Anthropology, Canada (Moderator)

10:30
10:30
Break | Pause
30 minutes, 10:30 - 11:00

UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) - DS Ground Floor Hall

Pause

12:30
12:30
Lunchboxes | Boîtes à lunch
1 hour, 12:30 - 13:30

UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) - DS Ground Floor Hall

Repas

Monday 6 June, 2016

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
7:00
7:00
Morning Coffee
2 hours, 7:00 - 9:00

Concordia, Engineering, Computer Science and Visual Arts Integrated Complex Building (EV) - EV Atrium

Pause

9:00
9:00
Case Studies in Archaeology I
6 hours, 9:00 - 15:00

Concordia, Engineering, Computer Science and Visual Arts Integrated Complex Building (EV) - EV 1.605

Regular session

Allison Bain, CELAT, Université Laval (Moderator)

Réginald Auger, Université Laval, Département des sciences historiques, Canada (Moderator)

12:30
12:30
Lunchboxes | Boîtes à lunch
1 hour, 12:30 - 13:30

Concordia, Engineering, Computer Science and Visual Arts Integrated Complex Building (EV) - EV Atrium

Repas

13:30
13:30

Concordia, John Molson School of Business Building (MB) - MB S1.435

Regular session

Imran bin Tajudeen, National University of Singapore (Moderator)

15:00
15:00
Break | Pause
30 minutes, 15:00 - 15:30

Concordia, John Molson School of Business Building (MB) - MB Atrium

Pause

15:30
15:30
Keynote: Il n'est de patrimoine qu'au futur...| Only in the future will it be heritage... (Xavier Greffe)
1 hour 30 minutes, 15:30 - 17:00
Signup required

Concordia, John Molson School of Business Building (MB) - MB 1.210

Keynote with simultaneous translation / Conférence avec traduction simultanée

Xavier Greffe, University paris I (Participant)

Luc-Normand Tellier, UQAM (Moderator)

Tuesday 7 June, 2016

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
7:00
7:00
In Griffintown/ Dans le Griff and Scandal! Vice, Crime and Morality in Montreal, 1940-1960
2 hours, 7:00 - 9:00
Signup required

Concordia, Engineering, Computer Science and Visual Arts Integrated Complex Building (EV) - EV Atrium (meeting point)

Tour

9:00
9:00
Case Studies in Archaeology II
3 hours 30 minutes, 9:00 - 12:30

Concordia, Engineering, Computer Science and Visual Arts Integrated Complex Building (EV) - EV 1.605

Allison Bain, CELAT, Université Laval (Moderator)

Réginald Auger, Université Laval, Département des sciences historiques, Canada (Moderator)

Concordia, John Molson School of Business Building (MB) - MB S2.401

Regular session

Yujie Zhu (Moderator)

William Nitzky, California State University Chico, Department of Anthropology, United States (Moderator)

12:30
12:30
Lunchboxes | Boîtes à lunch
1 hour, 12:30 - 13:30

Concordia, Engineering, Computer Science and Visual Arts Integrated Complex Building (EV) - EV Atrium

Repas

13:30
13:30

Concordia, John Molson School of Business Building (MB) - MB 3.285

Regular session

Bahar Aykan (Moderator)

15:00
15:00
Break | Pause
30 minutes, 15:00 - 15:30

Concordia, John Molson School of Business Building (MB) - MB Atrium

Pause

15:30
15:30

Concordia, John Molson School of Business Building (MB) - MB 5.215

Roundtable

Elizabeth Crooke, Ulster University (Participant)

Anna Woodham, King's College London (Participant)

Rhiannon Mason (Participant)

Máiréad Nic Craith, Heriot-Watt University (Participant)

Ullrich Kockel, Intercultural Research Centre, Heriot-Watt University (Potential)

Katherine Lloyd, Heriot-Watt University (Moderator)

Susannah Eckersley, Media, Culture, Heritage, Newcastle University, UK (Potential)

Bethany Rex, Newcastle University, United Kingdom (Potential)

Nuala Morse, University of Manchester / University College London (Potential)

Melissa F. Baird, Michigan Technological University, Department of Social Sciences, United States (Potential)

Bryony Onciul, Univerisity of Exeter (Moderator)

Areti Galani, Newcastle University, UK (Potential)

Bryony Onciul, Univerisity of Exeter (Participant)

Sophia Labadi, University of Kent (Participant)

Helen Graham, University of Leeds (Participant)

Rodney Harrison, University College London (Participant)

Share this