You are logged in as an event manager. This page is cached for performance until Sun, 05 Dec 2021 17:58:34 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Benoit Racette

President
Benoit Racette Services-conseils inc.
Participates in 6 items

Benoit Racette, President of Benoit Racette, Services conseils inc., has nearly 25 years of experience in business continuity, emergency preparedness, crisis management, pandemic planning and disaster recovery. He holds CBCP, MBCI, ISO 22301 Lead Implementer professional certifications and is also a certified trainer. He stands out, among other things, for his solid experience after having managed and coordinated various incidents and real crises and for his achievements when implementing plans to mitigate the risks and consequences of hazards. He is also a member of the National Certification Commission of DRI Canada (Disaster Recovery Institute).

* CBCP (Certified Business Continuity Professional) from the Disaster Recovery Institute Canada; MBCI (Member Business Continuity Institute) from the Business Continuity Institute in London, UK and ISO 22301 Lead Implementer from the Professional Evaluation and Certification Board (PECB)

Sessions in which Benoit Racette participates

Monday 14 June, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
12:00
12:00
Benoit Racette Services-conseils inc. - Exposant
5 hours, 12:00 EDT - 17:00 EDT
  Part of: Exhibitor room

Salon des exposants

Benoit Racette, Benoit Racette Services-conseils inc. (Speaker)

Tuesday 15 June, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
8:30
8:30
Benoit Racette Services-conseils inc. - Exposant
3 hours 30 minutes, 8:30 EDT - 12:00 EDT
  Part of: Exhibitor room

Salon des exposants

Benoit Racette, Benoit Racette Services-conseils inc. (Speaker)

16:00
16:00
Benoit Racette Services-conseils inc. - Exposant
1 hour, 16:00 EDT - 17:00 EDT
  Part of: Exhibitor room

Salon des exposants

Benoit Racette, Benoit Racette Services-conseils inc. (Speaker)

Wednesday 16 June, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
8:30
8:30
Benoit Racette Services-conseils inc. - Exposant
8 hours 30 minutes, 8:30 EDT - 17:00 EDT
  Part of: Exhibitor room

Salon des exposants

Benoit Racette, Benoit Racette Services-conseils inc. (Speaker)

Thursday 17 June, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
8:30
8:30
Benoit Racette Services-conseils inc. - Exposant
4 hours 30 minutes, 8:30 EDT - 13:00 EDT
  Part of: Exhibitor room

Salon des exposants

Benoit Racette, Benoit Racette Services-conseils inc. (Speaker)

14:00
14:00
Benoit Racette Services-conseils inc. - Exposant
3 hours, 14:00 EDT - 17:00 EDT
  Part of: Exhibitor room

Salon des exposants

Benoit Racette, Benoit Racette Services-conseils inc. (Speaker)

Sessions in which Benoit Racette attends

Monday 14 June, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:00
9:00
Opening conference
1 hour 30 minutes, 9:00 EDT - 10:30 EDT

Activités participatives

Terrence Fernando (Speaker)

Marie-Christine Therrien (Speaker)

Jon Coaffee (Speaker)

11:00
11:00
Conference
1 hour, 11:00 EDT - 12:00 EDT

Communications libres

Marie-Hélène Poirier, Institut de recherche Robert-Sauvé en santé et sécurité du travail (Speaker)

13:00
13:00
Workshop
1 hour 30 minutes, 13:00 EDT - 14:30 EDT

Activités participatives

Eve Pouliot, UQAC - Université du Québec à Chicoutimi (Speaker)

Mélissa Généreux, Université de Sherbrooke (Speaker)

Danielle Maltais, UQAC (Speaker)

Tuesday 15 June, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:00
9:00
Conference
1 hour, 9:00 EDT - 10:00 EDT

Communications libres

Pascale Biron, Université Concordia (Speaker)

13:00
13:00

Activités participatives

Mercedes Aguerre, Croix Rouge française (Speaker)

Wednesday 16 June, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:00
9:00
Conference
1 hour, 9:00 EDT - 10:00 EDT

Communications libres

Vanessa Pérugien, Coop'Ère Inc (Speaker)

15:00
15:00

Activités participatives

Louis-Alexandre Kirouac (Speaker)

Vicky Chainey (Speaker)

Thursday 17 June, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
10:30
10:30

Activités participatives

Yannick Hémond - Support, UQAM - Département de géographie (Speaker)

Alexandrine Bisaillon, Ouranos (Speaker)

Ursule Boyer-Villemaire, Ouranos (Speaker)

Eric Martel, Ville de Rigaud (Speaker)

Cedric Bourbonnais (Speaker)

Friday 18 June, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:00
9:00

Communications libres

sophie Sauvagnargues, IMT Mines Alès (Speaker)