You are logged in as an event manager. This page is cached for performance until Tue, 18 Jan 2022 22:57:32 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Thursday 30 June, 2022

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
8:45
8:45
Plenary session
30 minutes, 8:45 - 9:15

Coeur des Sciences, Sherbrooke Building, UQAM - Amphitheatre (SH-2800)

Keynote

9:15
9:15
Session 9
1 hour, 9:15 - 10:15

Coeur des Sciences, Sherbrooke Building, UQAM - Amphitheatre (SH-2800)

Talk

Session 10
1 hour, 9:15 - 10:15

Coeur des Sciences, Sherbrooke Building, UQAM - Salle polyvalente (SH-4800)

Talk

10:15
10:15
Coffee break / Posters
30 minutes, 10:15 - 10:45

Coeur des Sciences, Sherbrooke Building, UQAM - Salle polyvalente (SH-4800)

10:45
10:45

Coeur des Sciences, Sherbrooke Building, UQAM - Salle polyvalente (SH-4800)

Talk

12:15
12:15
Lunch break
1 hour 15 minutes, 12:15 - 13:30
13:30
13:30
Session 11
1 hour, 13:30 - 14:30

Coeur des Sciences, Sherbrooke Building, UQAM - Amphitheatre (SH-2800)

Talk

Session 12
1 hour, 13:30 - 14:30

Coeur des Sciences, Sherbrooke Building, UQAM - Salle polyvalente (SH-4800)

Talk

14:30
14:30
Coffee break / Posters
30 minutes, 14:30 - 15:00

Coeur des Sciences, Sherbrooke Building, UQAM - Salle polyvalente (SH-4800)

15:00
15:00

Coeur des Sciences, Sherbrooke Building, UQAM - Amphitheatre (SH-2800)

Talk

16:30
16:30
Posters
1 hour, 16:30 - 17:30

Coeur des Sciences, Sherbrooke Building, UQAM - Salle polyvalente (SH-4800)

Posters